Elektroninėje parduotuvėje Gitoma.lt rasite daug įrangos bei technikos, skirtos LED apšvietimui. Asortimente yra ir įvairūs LED maitinimo šaltiniai.  Nesvarbu, ar ieškote universalaus 5 V, 12 V ar 24 V įrenginio, čia turėtumėte rasti tai, ko reikia. Patogios apmokėjimo ir pristatymo galimybės leis tiek privatiems, tiek verslo klientams jaustis užtikrintai dėl to, kad įsigytas LED maitinimo šaltinis jūsų rankose atsidurs tikrai greitai.

Be to, jeigu jus domina LED juostos maitinimo šaltinis ar maitinimo sprendimai įvairiems LED šviestuvams, jūsų laukiame ir savo fiziniuose salonuose Vilniuje arba Kaune.

Kaip pasirinkti tinkamą LED maitinimo šaltinį?

Kadangi kataloge yra tikrai ne vienas LED maitinimo šaltinis, reikia pasirinkti tinkamai. Tai svarbu ne tik dėl to, kad sistema veiktų, bet ir dėl jos ilgaamžiškumo. Norėdami žinoti, kad jūsų prekių krepšelyje atsirado tinkami LED maitinimo šaltiniai, atsižvelkite į:

• Įtampos suderinamumas. Įsitikinkite, kad maitinimo šaltinio voltažas atitinka jūsų LED šviestuvų įtampos reikalavimus. Dažniausiai LED maitinimo šaltinis turės 12 V, 24 V arba, pavyzdžiui, 5 V žymėjimą.

• Reikalinga galia. Nustatykite bendrą LED žibintų galią ir įsitikinkite, kad maitinimo blokas turės šiek tiek rezervo. Jo galia turėtų būti kiek didesnė nei bendra šviestuvų galia. Taip išvengsite perkrovos.

• Programavimas ir reguliavimas. Jei planuojate naudoti dimeriuojamą arba programuojamą apšvietimą, įsitikinkite, kad maitinimo šaltinis palaiko tokį funkcionalumą.

• Aplinka. Pagalvokite apie temperatūrą, drėgmę ir kitus aplinkos veiksnius, kurie gali turėti įtakos jūsų LED maitinimo šaltinio veikimui. Pasirinkite įrenginį su pakankamu IP apsaugos sertifikatu.

Maitinimo šaltinių klasės

LED maitinimo šaltiniai gali būti įvairių klasių. Kiekviena atitinka skirtingas sritis bei turi skirtingas galimybes.

• Pastovios įtampos (CV). Šie maitinimo šaltiniai užtikrina pastovią išėjimo įtampą, todėl idealiai tinka LED juostų maitinimo šaltiniams.

• Pastovios srovės (CC). Šie blokai tiekia pastovią srovę. Jie tinka didelio galingumo šviesos diodų taikymui, kai reikia tiksliai valdyti srovę.

• Programuojami. Tokie maitinimo šaltiniai leidžia naudotojams keisti nustatymus pagal sistemą. Jie užtikrina lankstumą ir pritaikomumą įvairioms programoms.

• Daugiakanaliai. Šie maitinimo šaltiniai palaiko kelis išvesties kanalus, todėl vartotojai gali nepriklausomai valdyti skirtingas LED lemputes ar juostas. Jie puikiai tinka sudėtingoms apšvietimo sistemoms.

Schema bei informacija prekės puslapyje padės išsiaiškinti, kokias galimybes turi maitinimo šaltiniai.

Product added to compare.