Apšvietimas, šioje neįprasto grožio rezidencijoje, išties atlieka svarbiausią vaidmenį, kurdamas prabangų ir tuo pačiu jaukų interjero įspūdį. Tinkamai išdėstyti apšvietimo taškai ir parinkti modernūs šviestuvai ne tik suteikia patalpoms reikiamos šviesos, bet ir tampa išskirtinės, elegantiškos erdvės akcentu.

Vienas iš projekto apšvietimo sprendimų yra Topmet gamintojo „LINEA20“ profilis, kuris pabrėžia koridoriaus erdvės išskirtinumą. Miegamajame ir vaikų kambaryje dėmesį traukia paviršinis magnetinės sistemos bėgelis Spectra lighting „INSIGHT“, kuris ne tik efektyviai šviečia, bet ir tampa unikaliai pritaikytu interjero elementu.

Tuo tarpu svetainėje apšvietimui buvo pasirinktas Arelux gamintojo pakabinamas šviestuvas „XAMBIT“, kuris prideda modernaus žavesio, o sieninis Maytoni šviestuvas „FOCUS“ erdvei suteikia akcentą. Na, o vonios patalpoje paviršinis Redo group „FEBE“ šviestuvas tampa pagrindiniu, akį traukiančiu, objektu.

Architekto Gedimino Langvinio įžvalgumas atsiskleidžia ne tik pačioje erdvėje, bet ir apšvietimo detalių pasirinkime. Teisingai išdėstyti šviesos taškai ne tik pabrėžia skirtingas erdves, bet ir atskleidžia natūralių medžiagų grožį. Modernūs šviestuvai subtiliai sujungia senųjų ir naujųjų laikų stilių, kuriant išskirtinį, dermės ir prabangos kupiną interjerą. Taip šviesa tampa ne tik funkciniu aspektu, bet ir svarbiu dizaino elementu, kuris suteikia gyvenamosioms patalpoms neprilygstamą žavesį.

Architektas: Gediminas Langvinis

Nuotraukos: Jevgenija Žukova-Černova