Kaip tvirtina apšvietimo srities profesionalai ir interjero dizaineriai, šviestuvai yra lemiamas veiksnys, sudarantis net iki 70 proc. interjero sėkmės. Gera atmosfera patalpoje neformuojama tik ergonomiškais baldais ar tinkamomis sienų spalvomis. Be visa to, būtina sumaniai parinkti apšvietimo sprendimus. 

Delamode biuro projekte apšvietimas tapo vienu svarbiausių dizaino elementų, turinčiu įtakos bendrai atmosferai ir vizualiniam įspūdžiui. Naujame biure apšvietimo sprendimai buvo parinkti taip, kad aplinkai suteiktų išskirtinį akcentą. Siekiant modernumo buvo parinkti Spectra lighting, Luxiona ir PXF gamintojų šviestuvai, o Ramko, Vibia ir akustiniai Devorm gamintojų šviestuvai biuro interjerui suteikė išskirtinumo.

Įvairių formų bei dydžių šviestuvai, reguliuojamos RGB spalvos gali kurti skirtingus scenarijus dienos ar vakaro metu. Tai ne tik formuoja pageidaujamą atmosferą, bet ir suteikia galimybę prisitaikyti prie skirtingų nuotaikų bei veiklos intensyvumo, sukuriat dinamišką ir prisitaikančią aplinką.

Interjero dizainas: Creative Ops