160W sulankstoma saulės panelė

Prekės kodas: LED88784 Barkodas: 3800157699044
  • 160 W Maksimali galia
  • 67 IP Atsparumo dulkėms ir vandeniui klasė
  • USB/USB C Išvestys
  • ETFE Medžiaga
  • 25 mm Aukštis
160W sulankstoma saulės panelė, sulankstytos panelės dydis: 680x468x54mm, išskleistos panelės dydis: 1670x680x25mm. Tinka naudoti nešiojamų elektros stotelių įkrovimui.
333,04 € su PVM

Prekės likutis: 0

Prekė yra užsakoma, pristatymo terminas 30 d.d. ir daugiau

Prekės informacija

160W saulės panelė yra fotovoltinė panelė, kuri sugeba pagaminti 160 vatų galingumą saulės energijos transformavimui į elektros energiją.
Sulankstomos saulės panelės yra lankstomos ir lengvai transportuojamos bei montuojamos, todėl jas galima naudoti ne tik stacionariose saulės energijos sistemose, bet ir kelionėse, kempinguose arba kitose vietose, kur energijos tiekimas gali būti apribojamas.

Taip pat svarbu atkreipti dėmesį, kad saulės panelės galingumas nurodo tik maksimalią galią, kurią jos gali pagaminti optimaliomis sąlygomis. Tikroji gaminama energija gali skirtis priklausomai nuo daugelio veiksnių, tokio kaip oro sąlygos, saulės spinduliavimo intensyvumas ir kampas, kurioje panelė yra montuojama.

 

Nešiojamos fotovoltinė saulės panelės gali būti naudingos keliose situacijose:

Kelionės ir lauko veiklos: Sulankstomos saulės panelės yra puikus pasirinkimas žmonėms, kurie mėgsta keliauti, žygiuoti arba vyksta į stovyklas. Jos gali būti naudojamos įkrauti mobilius įrenginius, tokius kaip telefonai, planšetės, fotoaparatai, nešiojami žibintuvėliai ir kt.

Atsarginės energijos šaltinis: Jei esate vietose, kurios gali turėti ribotą elektros energijos prieigą arba esate pasirengę gyventi nepriklausomai nuo tradicinio elektros tinklo, sulankstomos saulės panelės gali būti naudingas atsarginis energijos šaltinis. Jos gali maitinti mažus elektros prietaisus, kaip šildytuvai, ventiliatoriai, įkrovikliai, radijo imtuvai ir pan.

Mobilios darbo aplinkos: Sulankstomos saulės panelės taip pat gali būti naudingos žmonėms, kurie dirba lauke arba turi mobilias darbo vietas. Tai gali būti statybininkai, technikai, tyrimų grupės ir kt. Panelės gali būti naudojamos įkrauti elektroninius įrankius, kompiuterius, matavimo prietaisus ir pan., suteikdamos energijos netradicinėse vietose.

Naudingi renginiai: Sulankstomos saulės panelės taip pat gali būti panaudojamos renginiuose, festivaliuose ar kitose masinėse susibūrimo vietose. Jos gali maitinti garso sistemą, apšvietimą, užtikrinant papildomą energiją renginio metu ir mažinant poreikį tradicinei elektros energijai.

Atpalaiduojantis laikas gamtoje: Jei mėgstate leisti laiką gamtoje, sulankstomos saulės panelės gali būti puikus būdas išlaikyti ryšį su civilizacija arba patogiai mėgautis elektros prietaisais tokiuose vietose kaip palapinės, pikniko aikštelės ar gamtos takai.

Charakteristika

Atsparumo dulkėms ir vandeniui klasė 67 IP
Aukštis 25 mm
Plotis 680 mm
Maksimali galia 160 W
Ilgis 1670 mm
Išvestys USB/USB C
Medžiaga ETFE

Likučiai parduotuvėse

Neturime
Tiekėjo sandėlis
Europa
I-V 09:00 - 18:00 val.   VI-VII Nedirbame  
Neturime
Kaunas
Jonavos g. 254
I-V 08:00 - 18:00 val.   VI 10:00 - 14:00 val.   VII Nedirbame  
Neturime
Vilnius
Vytenio g. 13
I-V 09:00 - 18:00 val.   VI-VII Nedirbame  

Panašios prekės

Product added to compare.